Millboard-erkend-installateur

Zwemvijvers

Ecologische zwemvijvers winnen al jaren aan populariteit: helder water dat vrij is van chemicaliën, onderhoudsvriendelijk, mooi te integreren in het tuinconcept en de omgeving, perfect aan te sluiten bij de architectuur van je woning,… en helemaal niet zo duur.

Zo gezond als een vis in het water?

In een klassiek zwembad worden er enorme hoeveelheden chemicaliën gebruikt om het water “zuiver” te houden. De idee hierachter is gewoonweg alle leven in het water doden, behalve dat van de zwemmer natuurlijk.

Het kan ook anders!

Stel je voor: je laat je lui voortdobberen, de tenen omhoog, in een vijver met kraakhelder water, omgeven door grassen en oeverplanten. Libellen fladderen rond, vlinders landen op de naburige bloemen en de geuren van jasmijn en munt hangen in de lucht.
In een ecologische zwemvijver doet de natuur haar werk om zuiver en helder water te creëren. Het is zoveel aangenamer zwemmen zonder die brandende ogen en chemische geur.

IMG_1777 kopie

 

vijverfilter_2 kopie

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/ecoplant/domains/seghersecoplant.be/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545