Millboard-erkend-installateur

Waterzuivering

Wereldwijd is zuiver en drinkbaar water een schaarse grondstof aan het worden. Het is daarom uiterst belangrijk dat we oplossingen vinden voor de alsmaar hogere graad van vervuiling.

Al sinds het begin der tijden heeft de symbiose tussen planten en bacteriën gezorgd voor zuiver water in onze waterlopen. Om het waterprobleem op te lossen vinden wij het dan ook logisch dat we gaan teruggrijpen naar de eigenschappen van planten en de mechanismen die in de natuur voorkomen. Het is onze visie dat het biologische behoud en herwinning van water, als een vitale en natuurlijke grondstof, uiteindelijk de enige weg vooruit zal zijn.

Gedreven door deze visie hebben we een methode ontwikkelt voor de teelt van moeras -en waterplanten met uitzonderlijke eigenschappen voor de zuivering van water. Door het gebruik van verschillende plantensoorten, elk met hun specifieke eigenschappen, bekomen we krachtige en compacte zuiveringsinstallaties die hun toepassing vinden op diverse residentiële en industriële gebieden.

IMG_3498 kopie

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/ecoplant/domains/seghersecoplant.be/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545