Millboard-erkend-installateur

Resultaten

Toepassingen en resultaten

De beschreven methode kan toegepast worden voor systemen tot 600 I.E. (inwoner equivalenten). De behaalde zuiveringsresultaten voldoen het hele jaar door probleemloos aan alle opgelegde normen. Voor installaties groter dan 20 I.E. halen we zelfs de meest strenge Europese normen (die normaal gezien pas gelden voor installaties vanaf 10 000 I.E.).

Garantie

We geven een garantie van 15 jaar op het ecologisch systeem en het effluent (zuiveringsrendement). Deze garantie is gekoppeld aan een onderhoudscontract van 1 onderhoudsbeurt per jaar. De gebruiker is wel zelf verantwoordelijk voor het influent (het water dat in de zuivering terechtkomt), dat bijvoorbeeld geen herbiciden of biociden mag bevatten.

Subsidies

Heel wat gemeenten geven subsidies aan mensen die verplicht worden om een waterzuiveringssysteem te plaatsen (indien er bijvoorbeeld geen aansluiting op de riolering mogelijk is). Wanneer deze gemeenten een samenwerkingsovereenkomst getekend hebben dan doet het Vlaams Gewest er dikwijls nog een subsidie bovenop. Het bedrag en de voorwaarden verschillen van gemeente tot gemeente. De aanvraag en de uitbetaling van de gewestelijke subsidie verloopt ook via de gemeente. Om te weten of je in aanmerking komt, kan je best contact opnemen met de milieudienst van je gemeente.

Vermindering belastingen

Wie zelf zijn afvalwater op een correcte manier zuivert moet de heffing op de oppervlaktewaterverontreiniging niet betalen.

IMG_1237

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/ecoplant/domains/seghersecoplant.be/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545