Millboard-erkend-installateur

Hot tubs

Kan je ook zo heerlijk genieten van een warm bad? Met de Størvatt houtgestookte baden uit rode ceder kan je dit nu doen terwijl je in je tuin zit! Het water komt snel op temperatuur en ruikt verrukkelijk naar de natuurlijke oliën van het hout.

Verkrijgbaar in versies voor 3, 4 en 6 personen. Ook elektrische uitvoeringen zijn mogelijk, evenals een houtgestookte versie met een UV-filter om het water langer te kunnen gebruiken alvorens het ververst dient te worden.
Elektrisch gestookte hot tubs zijn met en zonder jets te verkrijgen.

Prijslijst en verder informatie via www.natuurlijke-tuinbeleving.com

Barrel sauna’s

Ontspannen en heerlijk genieten in je eigen sauna? Dat kan! De Størvatt barrel sauna draagt bij tot een gezonde levensstijl. Door zijn ronde vorm verdeelt de warmte zich uitermate goed in een sauna barrel. Warme lucht stijgt en door de ronde vorm komt een natuurlijke convectie op gang. De snelle verdeling van de warmte komt tevens de (korte) opwarmtijd ten goede.
Esthetisch gezien heeft een barrel sauna van Western Red Cedar een aangename en natuurlijke uitstraling die in elke tuin past. Het Western Red Cedar hout zal in de loop der jaren mooi vergrijzen waardoor het helemaal door de omgeving wordt opgenomen.

Alle sauna barrels worden op bestelling gemaakt. Daardoor heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden qua lengte en indeling.
Prijslijst en verder informatie via www.natuurlijke-tuinbeleving.com


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/ecoplant/domains/seghersecoplant.be/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.utilities.php on line 545